Book Online
Multimedia
slide1.jpg
slide3.jpg
slide4.jpg
slide5.jpg
slide6.jpg
slide7.jpg

SPORT OG AKTIV FERIE

Storehaugen Opp utsiktLærdal Ferie- og Fritidspark er ein ideell lokasjon for ein aktiv ferie, treningsleirar og konkurransar. Sidan dalen er flat i botnen, og har vegar som leiar opp i fjella, gir det moglegheiter for både fartsleik og klatretrening for både sykling, ski og løping. Her blir det også arrangert motbakkeløp, på ein av dei finaste turvegane me har i området, "Storehaugen Opp".

 

Lærdal og området rundt tilbyr eit eldorado av turmoglegheiter, og mange av desse kan ein nå med ein gåtur frå ferieparken. Med fjorden rett utanfor hyttedøra eller campingvogna, har ein også moglegheiten til fisking, eller rett og slett berre nytte stillheita ved fjorden.

 

Det ligg ein idrettshall berre 1 km frå fritidsparken, som i tillegg til idrettshallane i Aurland og Årdal, er arena for arrangement som t.d. Veterancupen.

 

 

 

P1011244Me har vore vertar for både treningsleirar og arrangement i samband med sykling, løping, triathlon, fotball og handball. Me tilbyr gjerne hjelp med organisering, og bidreg som sponsor, om du ynskjer å gjennomføre ein treningsleir eller eit anna arrangement. Tlf: 57 66 66 95, info@laerdalferiepark.com

 

 

 

icon-facebookicon-googleicon-you-tubeicon-instagram

Webdesign and -programming tourismustraining.at - Austria