Book Online
Multimedia
slide1.jpg
slide3.jpg
slide4.jpg
slide5.jpg
slide6.jpg
slide7.jpg

Leiligheiter med høg standard

Leiligheiter utvendig

Alle våre leiligheiter (10 stk.) har høg standard med bad (dusj, wc), kjøkkenkrok m/utstyr, stove med TV. Terrasse med hagemøbler. Fri tilgang til trådlaust internett. Leiligheitene har open løysing mellom sovedel og stovedel. Kjøkkenkrok. Maksimum soveplassar; 3 vaksne evnt. 2 vaksne og 2 barn.

 


Praktiske info:

 

 

 

     

  Leiligheiter type A

  Leiligheiter innvendig Leiligheiter bygd i 2000 og 2002. Leiligheitene er utvendig bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Innvendig har leiligheitene ein meir moderne stil. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Parkett på golv. Kvar leiligheit er ca 32 kvm. Leiligheitene har dusj, wc, utstyrt kjøkkenkrok, stove med TV.

  Подробнее: Leiligheiter type A

     

  Leiligheiter type B

  Apartments indoorLeiligheiter bygd i 2000 og 2002. Leiligheitene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Parkett på golv. Kvar leiligheit er ca 32 kvm. Leiligheitene har dusj, wc, utstyrt kjøkkenkrok, stove med TV. 

  Подробнее: Leiligheiter type B

     

  Leiligheiter type C

  Leiligheiter bygd i 2010. Leiligheitene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri og ligg i 2.etasje over resepsjonsbygningen/restauranten. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Malte tregolv. Kvar leiligheit er ca 45 kvm.
  Leiligheitene har dusj, wc, utstyrt kjøkkenkrok, stove med TV. 1 soverom med 2 hotellsenger. Maksimalt 2 soveplassar. Leiligheitene har ferdig oppredde senger og er inkludert utvask ved avreise.

   

  Gå til type A, B

     

  icon-facebookicon-googleicon-you-tubeicon-instagram

  Webdesign and -programming tourismustraining.at - Austria