Book Online
Multimedia
slide1.jpg
slide3.jpg
slide4.jpg
slide5.jpg
slide6.jpg
slide7.jpg

Hytter med høg standard

Hytter langs kanalenAlle våre hytter (19 stk.) har høg standard med bad (dusj, wc), utstyrt kjøkken, stove med TV. Terrasse med hagemøbler. Fri tilgang til trådlaust internett. Hyttene varierar frå 1 til 2 soverom og nokre har hems med vanleg trapp opp til hemsen. Maksimum soveplassar varierar frå 4 til 7. 

 

Praktiske info:

   

Hytter type A

Hytter 1996Hytter bygd i 1996 - 1999. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Kvar hytte er ca 50 kvm. Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.

Les mer ...

   

Hytter type B

Hytte B ved kanalenHytter bygd i 1996 - 1999. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Kvar hytte er ca 45 kvm.
Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.

Les mer ...

   

Hytter type C

Hytte C utvendigHytter bygd i 2003 - 2004. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Alle hyttene er bygd på eitt plan. Kvar hytte er ca 50 kvm. Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.  

Les mer ...

   

Hytter type D

Hytte D innvendigHytter bygd i 2003 - 2004. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Alle hyttene er bygd på eitt plan. Kvar hytte er ca 38 kvm. Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.

Les mer ...

   

icon-facebookicon-googleicon-you-tubeicon-instagram

Webdesign and -programming tourismustraining.at - Austria